Салат щільний і ситний, зі смаком і ароматом копченостей.Необходимые продукти: 1 копчений курячий окорочок, півсклянки сухого дрібної вермішелі, 1 баночка консервованої кукурудзи, 2 яйця, петрушка листова, майонез, сіль і чорний мелений перець за смаком. 1 свіжий огірок для прикраси Процес приготування: Вермішель відварити в киплячій підсоленій воді до готовності, але не но розварювати, відкинути на друшляк і промити холодною водою, щоб запобігти злипанню. З стегенця зняти шкірку, відокремити м'ясо від кістки, дрібно нарізати або розібрати руками на окремі волокна. Яйця відварити і порізати кубиками. Злити рідину з кукурудзи, дрібно нарубати зелень. Змішати всі підготовлені інгредієнти у великій мисці, посолити, поперчити, заправити майонезом. Ще раз ретельно розмішати і залишити в холодильнику хоча б на годину. При подачі на стіл викласти в глибоку салатницю, огірок нарізати тонкими смужками і прикрасити салат ними і разом з гілочками петрушки.