Головна » Статті » Рецепти

Салат з куркою та локшиною
Салат щільний і ситний, зі смаком і ароматом копченостей.Необходимые продукти: 1 копчений курячий окорочок, півсклянки сухого дрібної вермішелі, 1 баночка консервованої кукурудзи, 2 яйця, петрушка листова, майонез, сіль і чорний мелений перець за смаком. 1 свіжий огірок для прикраси
Процес приготування: Вермішель відварити в киплячій підсоленій воді до готовності, але не но розварювати, відкинути на друшляк і промити холодною водою, щоб запобігти злипанню.
З стегенця зняти шкірку, відокремити м'ясо від кістки, дрібно нарізати або розібрати руками на окремі волокна.
Яйця відварити і порізати кубиками. Злити рідину з кукурудзи, дрібно нарубати зелень.
Змішати всі підготовлені інгредієнти у великій мисці, посолити, поперчити, заправити майонезом. Ще раз ретельно розмішати і залишити в холодильнику хоча б на годину.
При подачі на стіл викласти в глибоку салатницю, огірок нарізати тонкими смужками і прикрасити салат ними і разом з гілочками петрушки.
Просмотров: 473
Категория: Рецепти |
| Теги: салат

Рекомендовані рецепти:

Коржики на кефірі "від бабусі"
Тайський салат
Цукерки з вишні
Вершково-медові цукерки
Безе
Морквяний кекс з горіхами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: