Головна » Статті » Рецепти |
Закритий лимонний пиріг
Інгредієнти: * Борошно пшеничне - 3 склянки. * Цукор - 1.5 стак. * Масло вершкове - 300 г * Сир (або сирна маса) - 200 г * Лимон - 2 шт * Ванілін - 1 ч. л.* Сметана - 2 ч. л. * Цукрова пудра (для прикраси) Шоколад (для прикраси) Рецепт: Хочу сказати, що кількість інгредієнтів, зазначених у джерело, мені довелося збільшити. насамперед займемося тестом. Для цього змішаємо масло, сир, сметану, ванілін і борошно. Руками вимішуємо, поки не вийде м'яке, але не прилипающее до рук тісто. Може знадобитися більше або менше борошна. Ставимо в холодильник на 30 хвилин. Поки тісто відпочиває, займемося начинкою. У вихідному рецепті пропонувалося натерти лимон на тертці. Я б радила зробити це за допомогою блендера або м'ясорубки, так як з-за терки сильно здерла руки. Потім додаємо цукор. Перемішуємо. Тепер тісто ділимо на 3 частини. Розгортаємо. Викладаємо у форму, змащену маслом. Зайве обрізаємо. Зверху розподіляємо начинку. Накриваємо другим шаром тесту, защипываем, знову розподіляємо начинку. Тепер накриваємо останнім шаром тесту, скріплюємо краю. І ставимо в духовку на 45-50 хвилин при температурі 180-200 градусів. Може знадобитися більше або менше часу. Від себе я прикрасила цукровою пудрою і розтопленим шоколадом, так як виділилося багато рідини, і зовнішній вигляд пирога мене не дуже влаштував. Враження - пиріг виходить злегка кислуватий, тісто дуже смачне. Якщо любите лимонну випічку, то варто спробувати. Автор: Масяся | |
Просмотров: 872 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |