Головна » Статті » Рецепти |
Булочки "Кишеньки"
Час приготування: 90 хвилин Ви збираєте сендвічі на роботу або дитині в школу? Ви любите загнати на природу і брати з собою перекус? Ви любите побалувати свою родину гарячої випічкою вранці вихідного дня? Отже, цей рецепт для Вас. Інгредієнти: * Дріжджі (сухі) - 2 ч. л. * Сіль - 1 ч. л. * Цукор - 1 ч. л. * Вода - 180 мл * Молоко - 120 мл * Масло вершкове - 30 г * Борошно - 500-600 г * соняшникова Олія - 1 ст. л. Приготування: В тепле молоко додати дріжджі, цукор, сіль і дві ложки борошна. Перемішати, дати опарі трохи піднятися. Додати теплу воду, розтоплене масло і борошно. Борошна може піти більше або менше. Повинне вийти м'яке, еластичне тісто (не туге). Накрити і прибрати в тепло. Тісто повинне збільшитися вдвічі. Тісто розділити на 12-14 частин. Кожну частину розкачати в коло, діаметр 15 см. Змастити маслом. Складаємо навпіл, але не точно краю до краю, а не доходячи до краю приблизно 0,5 см. Знову змазати маслом. І знову складаємо навпіл, не доходячи до краю. Викладаємо кишеньку на деко, даємо підійти хвилин 15. Випікати при температурі 180-200 град., 20-25 хв Тепер найцікавіше. Нарізати ковбасу, м'ясо, сир, овочі, зелень. Кладемо між шарами будь-яку начинку і насолоджуємося! Приємного апетиту! Автор: Марія По | |
Просмотров: 1098 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |