Головна » Статті » Рецепти

Булочки "Кишеньки"
Час приготування: 90 хвилин
Ви збираєте сендвічі на роботу або дитині в школу? Ви любите загнати на природу і брати з собою перекус? Ви любите побалувати свою родину гарячої випічкою вранці вихідного дня? Отже, цей рецепт для Вас.
Інгредієнти:
* Дріжджі (сухі) - 2 ч. л.
* Сіль - 1 ч. л.
* Цукор - 1 ч. л.
* Вода - 180 мл
* Молоко - 120 мл
* Масло вершкове - 30 г
* Борошно - 500-600 г
* соняшникова Олія - 1 ст. л.
Приготування:
В тепле молоко додати дріжджі, цукор, сіль і дві ложки борошна. Перемішати, дати опарі трохи піднятися. Додати теплу воду, розтоплене масло і борошно.
Борошна може піти більше або менше. Повинне вийти м'яке, еластичне тісто (не туге). Накрити і прибрати в тепло.
Тісто повинне збільшитися вдвічі.
Тісто розділити на 12-14 частин.
Кожну частину розкачати в коло, діаметр 15 см.
Змастити маслом.
Складаємо навпіл, але не точно краю до краю, а не доходячи до краю приблизно 0,5 см.
Знову змазати маслом.
І знову складаємо навпіл, не доходячи до краю.
Викладаємо кишеньку на деко, даємо підійти хвилин 15.
Випікати при температурі 180-200 град., 20-25 хв
Тепер найцікавіше. Нарізати ковбасу, м'ясо, сир, овочі, зелень. Кладемо між шарами будь-яку начинку і насолоджуємося!
Приємного апетиту!
Автор: Марія По
Просмотров: 820
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, масло

Рекомендовані рецепти:

"Медова" свинина з імбиром
Цибульні булочки
Ажурні млинці
Корисні цукерки з моркви
Сирні конвертики
Рецепт паски
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: