Подібні цукерки, а точніше щось середнє між цукерками, міні-тістечками або печивом з начинкою, готуються дивно просто з дуже простих продуктів - як говоритися з того, що було під рукою, такий десерт просто чудово підійде для домашніх чаювань, причому їх цілком можна запропонувати і діткам, адже нічого шкідливого в їх складі немає...
Для того, щоб приготувати таку солодощі до чаю вам будуть потрібні такі продукти: приблизно 15 штучок заморожених вишеньок, 100 грамів листкового бездріжджового тіста (магазинного або ж приготованого заздалегідь), крохмаль, змішаний з цукровим піском, чотири столові ложки сметани, дві столові ложки порошку какао, одна столова ложка вершкового масла і чотири столові ложки цукру.
Листкове тісто необхідно розморозити, тоненько розкачати і вирізати склянкою або чашкою кружечки за кількістю ягідок вишні. Слід розморозити Вишню, після чого кожну вишеньку обваляти в суміші крохмалю з цукром (ну або ж просто в цукрі), викласти в центр кружечки з тіста і після заліпити і скачати кулькою. Далі вишню в тесті випікати в гарячій духовій печі протягом буквально 10-15 хвилин, а потім вийняти і трошки остудити. З суміші сметани, какао-порошку, вершкового масла і цукру розігрітих на невеликому вогні в каструлі або ковшике і перемішаних до повної однорідності приготувати глазур і занурити в неї кожну цукерку-кулька, після чого викласти їх на блюдо і прибрати в холодильник до застигання шару глазурі.
|