Список потрібних продуктів: двісті п'ятдесят мілілітрів молока, чотириста грамів вівсяних пластівців, три столів. ложки цукру (коричневого), дві столів. ложки борошна, одне яйце, чайна ложка пекарського порошку,половинка чайної ложечки суміші наступних сухих мелених прянощів: кориця + кардамон + гвоздика, натерта цедра від половинки лимона, двадцять п'ять грамів подрібненого мигдалю, маленька щепоточка солі, сто грамів родзинок (можна замочити його в коньяку). Процес приготування:
Заливаємо молоком пластівці. Яйце з'єднуємо з цукром і збиваємо. Постійно помішуючи, додаємо вівсянку. Борошно змішуємо з сіллю, прянощами, обсушенным родзинками і цедрою і підмішуємо в вівсянку з яйцем. У самому кінці додаємо в суміш дрібно порубаний мигдаль.
Форму, розміром 22 див., змащуємо олією, викладаємо в неї вівсяне тісто і печемо при 175С сорок хвилин.
Суміш кориці, гвоздики і кардамона можна замінити будь-якими іншими прянощами. Замість родзинок можна використовувати дрібно порізану курагу, а мигдаль замінити подрібненими волоськими горішками.