Головна » Статті » Рецепти

Датський різдвяний вівсяної пиріг
Список потрібних продуктів: двісті п'ятдесят мілілітрів молока, чотириста грамів вівсяних пластівців, три столів. ложки цукру (коричневого), дві столів. ложки борошна, одне яйце, чайна ложка пекарського порошку,половинка чайної ложечки суміші наступних сухих мелених прянощів: кориця + кардамон + гвоздика, натерта цедра від половинки лимона, двадцять п'ять грамів подрібненого мигдалю, маленька щепоточка солі, сто грамів родзинок (можна замочити його в коньяку).
Процес приготування:


Заливаємо молоком пластівці. Яйце з'єднуємо з цукром і збиваємо. Постійно помішуючи, додаємо вівсянку. Борошно змішуємо з сіллю, прянощами, обсушенным родзинками і цедрою і підмішуємо в вівсянку з яйцем. У самому кінці додаємо в суміш дрібно порубаний мигдаль.

Форму, розміром 22 див., змащуємо олією, викладаємо в неї вівсяне тісто і печемо при 175С сорок хвилин.

Суміш кориці, гвоздики і кардамона можна замінити будь-якими іншими прянощами. Замість родзинок можна використовувати дрібно порізану курагу, а мигдаль замінити подрібненими волоськими горішками.
Просмотров: 625
Категория: Рецепти |
| Теги: замінити, вівсянку

Рекомендовані рецепти:

Яблучний насипний пиріг
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Салат "Салют"
Цукерки з вишні
Тарт з шоколадним мусом
Рис з імбиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: