Головна » Статті » Рецепти

Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Дивно до речі доведеться такий рецептик чудових тістечок напередодні початку сезону такої чудової ягоди, полуниця, адже саме вона і є головним інгредієнтом для приготування цього красивого і апетитного, а також приголомшливо смачного десерту!

Список необхідних для приготування такого ласощі продуктів: 200 грамів пшеничного борошна, половинка чайної ложки пекарського порошку, 100 грамів цукрового піску для тіста і 50 грамів борошна, 50 г вершкового масла, 200 грамів свіжої полуниці, по половинці стандартної плитки чорного і білого шоколаду, одне куряче яйце і 30 мілілітрів лимонного соку.

М'яке вершкове масло кімнатної температури слід розім'яти і змішати з цукром, яйцем і пекарським порошком до однорідності, після чого додати потроху борошно і замісити тісто. З тіста викласти у формочки для кексів невеликі кошики і випікати до готовності близько 20 хвилин. Щоб кошики при випіканні зберегли форму, їх можна чимось заповнити квасолею або горохом.
Полуницю вимити і відкласти кілька целеньких великих ягід (по кількості кошиків), а решту порізати, викласти в каструльку і затоку сиропом, приготованим з цукру і соку лимона, пару хвилин бланшувати, а після цього викласти підготовлений таким чином ягоди в кошики.
Окремо розтопити білий і чорний шоколад і вмочити в нього відкладену цілу полуницю, викласти на тарілку і прибрати в холодильник до застигання шоколаду. А кошики з начинкою залити залишилися розтопленим шоколадом і вже на нього покласти цілі ягідки в шоколаді.
Просмотров: 671
Категория: Рецепти |
| Теги: шоколад

Рекомендовані рецепти:

Яблучний штрудель з-австрийски
Сирні пампушки
Мексиканський шоколадний пиріг
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Закритий лимонний пиріг
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: