Головна » Статті » Рецепти

Тарталетки з куркою і помідорами
Проста в приготуванні і за своїм складом холодна закуска, але разом з цим дуже смачна і дивно красива і апетитна на вигляд - просто чудове блюдо для будь-якого святкового застілля, яка також чудово підійде для фуршетного столу!

Для приготування страви потрібні такі продукти: для тіста - 300 грамів борошна, одна пачка (200 г) вершкового масла, три яєчних жовтки і трохи солі; для начинки - 250 грамів вареного курячого м'яса, чотири-п'ять середніх помідорів, чотири курячі яйця, невелику кількість дрібно нарубаного свіжого кропу, сіль і перець.

Змішати і порубати ножем борошно з холодним вершковим маслом до утворення крихти, після чого додати яєчні жовтки і сіль, замісити тісто, яке потрібно прибрати на півгодини в холодильник. Потім охолоджене тісто розкачати і вирізати з нього кружечки відповідного розміру, розкласти їх у формочки для кексів.
Варену курку порізати невеликими кубиками. Помідори потрібно спочатку очистити від шкірки, а потім теж дрібно нарізати і відкинути їх не деякий час на друшляк для того, щоб стік сік. Яйця необхідно розділити на жовтки і білки, білки збити, а жовтки розтерти з сіллю і перцем, потім змішати з подрібненим кропом, м'ясом і помідорами, після чого додати в начинку збиті білки.
Кожну форму з тістом наповнити начинкою і запікати в гарячій духовці до готовності.
Просмотров: 845
Категория: Рецепти |
| Теги: білки, жовтки

Рекомендовані рецепти:

Мигдальної-яблучний пиріг
Пиріг зі шпинатом і сиром
Японський чізкейк
Пиріг-галета з журавлиною
Клубочки ниток
Катаеф з яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: