Головна » Статті » Рецепти

Риба, запечена під майонезом
Даний рецепт риби чудово підійде для тих, хто не любить особливо напружуватися на кухні, готувати її дуже просто і страва виходить просто чудове - смачне і ароматне.

Для приготування запеченої під майонезом вам буде потрібно в першу чергу сама риба, точніше рибне філе - близько 400 грамів, потім відповідно майонез - 250 грамів, а також - дві-три головки ріпчастої цибулі, одна столова ложка рослинної олії, близько 40 грамів сиру твердих сортів, мелений чорний перець, сіль, інші спеції за смаком.

Рибне філе необхідно розрізати на середніх розмірів шматки, після чого посипати перцем і сіллю, а також іншими спеціями за вашим смаком, залишити на деякий час. Ріпчасту цибулю слід почистити, а потім нарізати не дуже тонкими кільцями або півкільцями (як більше подобається). Твердий сир натерти на тертці.
Сковороду або форму для запікання потрібно трохи змастити олією і викласти в неї шматки риби. Зверху на рибне філе розкласти шар порізаної цибулі і залити майонезом, а потім посипати сиром.
Випікати в духовці на помірній температурі до готовності.
Просмотров: 2254
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: майонезом, філе

Рекомендовані рецепти:

Гулаб-джамун
Омлет з сиром
Салат з авокадо і бекону
Мафіни з шоколадом
Тістечко пісочне з мигдалем
Салат "Божа корівка"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: