Головна » Статті » Рецепти

Сирний пиріг з карамеллю і яблуками
Ароматний, гарний і смачний пирог.Необходимые продукти: склянка борошна, 1 жовток, 1 столова ложка сметани, 1 столова ложка білого вина, 100 гр замороженого вершкового масла, 200 гр м'якого вершкового сиру, 2 столові ложки м'якого вершкового масла, півсклянки цукру, 2 яблука, чайна ложка кориці, сіль.
Процес приготування: у просіяне борошно додати сіль і натерти на крупній тертці вершкове масло, швидко, поки масло не стало м'яким, ввести жовток, сметану, вино і замісити тісто. Зробити кулю, загорнути у харчову плівку і на 1 годину відправити в холодильник.
В сковороді зі знімною ручкою, яку можна ставити в духовку, розтопити вершкове масло, всипати цукор і нагрівати, заважаючи, до повного розчинення, додати корицю і розмішати.
Яблука звільнити від насіння, розрізати навпіл і нарізати тонкими скибочками.
Сир порізати невеликими кубиками.
Тісто вийняти з холодильника, розкачати в тонкий пласт за розміром форми, помістивши між двох аркушів паперу для випічки, а потім прямо в папері знову прибрати в холодильник.
Яблука викласти по колу в сковороду. Зверху розкласти половину сиру, потім знову яблука і сир.
Про відокремивши від паперу, охолодженим тестом накрити начинку рівномірно.
Поставити пиріг в попередньо розігріту до 180°С духовку на 25 хвилин.
Готовий пиріг перевернути на блюдо.
Просмотров: 728
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: яблука, масло

Рекомендовані рецепти:

Фризийский цукровий хліб
Медовий пиріг на швидку руку
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Заливна шинка
Закусочний торт "Полянка"
Креветочний салат по-креольски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: