Головна » Статті » Рецепти |
Сирний пиріг з карамеллю і яблуками
Ароматний, гарний і смачний пирог.Необходимые продукти: склянка борошна, 1 жовток, 1 столова ложка сметани, 1 столова ложка білого вина, 100 гр замороженого вершкового масла, 200 гр м'якого вершкового сиру, 2 столові ложки м'якого вершкового масла, півсклянки цукру, 2 яблука, чайна ложка кориці, сіль. Процес приготування: у просіяне борошно додати сіль і натерти на крупній тертці вершкове масло, швидко, поки масло не стало м'яким, ввести жовток, сметану, вино і замісити тісто. Зробити кулю, загорнути у харчову плівку і на 1 годину відправити в холодильник. В сковороді зі знімною ручкою, яку можна ставити в духовку, розтопити вершкове масло, всипати цукор і нагрівати, заважаючи, до повного розчинення, додати корицю і розмішати. Яблука звільнити від насіння, розрізати навпіл і нарізати тонкими скибочками. Сир порізати невеликими кубиками. Тісто вийняти з холодильника, розкачати в тонкий пласт за розміром форми, помістивши між двох аркушів паперу для випічки, а потім прямо в папері знову прибрати в холодильник. Яблука викласти по колу в сковороду. Зверху розкласти половину сиру, потім знову яблука і сир. Про відокремивши від паперу, охолодженим тестом накрити начинку рівномірно. Поставити пиріг в попередньо розігріту до 180°С духовку на 25 хвилин. Готовий пиріг перевернути на блюдо. | |
Просмотров: 896 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |