Головна » Статті » Рецепти |
Торт "Медовик"
Інгредієнти Для тіста: 1. яйця - 2 шт. 2. борошно пшеничне - 2,5 - 3 склянки 3. масло вершкове - 100 г 4. цукор - 100 г 5. мед - 2 ст. ложки 6. сода харчова - 1/2 ч. ложка Для крему: 1. сметана 20 % - 500 г 2. цукор - 1 склянка горіхи для прикраси - 1/2 склянки Приготування: * на водяній бані розтопити масло, додати цукор і мед, ретельно перемішати. Додати соду і нагрівати, помішуючи. Маса повинна злегка побіліти і збільшиться * зняти з водяної лазні, злегка охолодити, додати яйця, перемішати * всипати борошно, замісити еластичне тісто * приготувати тарілку, за якою будемо обрізати краю випечених коржів. Розділити тісто на 6 частин, розкачати пласти (кожен шар повинен бути більше ніж приготовлена тарілка). Якщо не виходить розкочувати, можна тісто викладати у форму, змащену маслом, і як би розмазувати по дну пальцями тонким шаром * випікати коржі 5-10 хвилин при 180°С. Краще використовувати 2 форми або листа. Поки один корж випікається, готувати другий * обрізати краю теплих коржів по тарілці і викласти стопкою * сметану збити з цукром до розчинення цукру * промастити коржі приготованим кремом, верхній корж також змастити * обрізані краю коржів подрібнити і обсипати верх і боки торта * прикрасити торт "Медовик" можна подрібненими горіхами Приємного апетиту! | |
Просмотров: 986 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |