Головна » Статті » Рецепти |
Шарлотка з мандаринами
Інгредієнти: Борошно - 300г; Яйце - 3 шт. (або маленького розміру 4 шт.); Цукор - 350г; Мандарини - 5 шт. Духовку розігріти до 180С. Тісто для шарлотки я замешивала в комбайні. Насипати в чашу цукор, додати яйця і віночком комбайна розмішувати до тих пір, поки в чаші не утворюється кремова однорідна маса. частинами додати борошно. Замісити однорідне тісто. Мандарини очистити від шкірки і білих гірких ниток-прожилок. Можете піти далі і зняти плівки з кожної часточки. Покласти мандаринові часточки в чашу з тістом і ложкою перемішати. Форму діаметром 24 см змастити маслом і припудрити борошном. Перекласти тісто, розрівняти. Поставити шарлотку на середню полку духовки і випікати близько години. Готовий пиріг залишити формою до повного охолодження. Нарізати шарлотку на шматочки і розкласти на тарілці. Автор: Олена Покровська | |
Просмотров: 1052 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |