Головна » Статті » Рецепти

Шарлотка з мандаринами
Інгредієнти:
Борошно - 300г;
Яйце - 3 шт. (або маленького розміру 4 шт.);
Цукор - 350г;
Мандарини - 5 шт.
Духовку розігріти до 180С. Тісто для шарлотки я замешивала в комбайні.
Насипати в чашу цукор, додати яйця і віночком комбайна розмішувати до тих пір, поки в чаші не утворюється кремова однорідна маса.
частинами додати борошно. Замісити однорідне тісто. Мандарини очистити від шкірки і білих гірких ниток-прожилок.
Можете піти далі і зняти плівки з кожної часточки. Покласти мандаринові часточки в чашу з тістом і ложкою перемішати.
Форму діаметром 24 см змастити маслом і припудрити борошном. Перекласти тісто, розрівняти.
Поставити шарлотку на середню полку духовки і випікати близько години.
Готовий пиріг залишити формою до повного охолодження.
Нарізати шарлотку на шматочки і розкласти на тарілці.
Автор: Олена Покровська
Просмотров: 972
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, мандарини

Рекомендовані рецепти:

Медовий пиріг на швидку руку
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Шоколадний кекс
Сирний крем з бананами і фініками
Млинці з бананом
Рулет "Курятина в желе"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: