Головна » Статті » Рецепти

Торт "Мурашник"
Рецепт улюбленого з дитинства торта "Мурашник" на 6 порцій
Інгредієнти:
Для крему: 400 г вареного згущеного молока з цукром, 200 г вершкового масла;
Для тіста: 400 г пшеничного борошна, 125 мл молока, яйце, щіпка солі; 200 г вершкового масла або вершкового маргарину.
Спосіб приготування:
Масло збийте, додайте яйце, молоко, борошно, сіль і замісіть тісто. Скачайте його в кулю і витримайте 30 хвилин в холодильнику.
Тісто пропустіть через м ’ ясорубку і випікайте у вигляді тонких паличок при 230гр.С до золотистого кольору.
Для крему розм'якшене масло збийте, додаючи згущене молоко. Трохи випечених "паличок" відкладіть для оформлення, решта перемішайте з кремом і укладіть гіркою на блюдо. Решта "палички" подрібніть і посипте отриманої крихтою торт. Для посипання можна використовувати 2 чайні ложки маку. Перед подачею торт охолодіть
Просто і смачно (З серії "Кращі рецепти" від "Аркаим"; http://recept.lovebody.by/recept/Tort-Muravejnik/Food.html)
Просмотров: 685
Категория: Рецепти |
| Теги: торт, вершкового

Рекомендовані рецепти:

Міні-маффіни з морквою і яблуками
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Листковий салат з сиром фета
Хлібні булочки з розмарином
Пісний шоколадний манник
Маковий пиріг з шоколадним кремом
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: