Головна » Статті » Рецепти |
Торт "Мурашник"
Рецепт улюбленого з дитинства торта "Мурашник" на 6 порцій Інгредієнти: Для крему: 400 г вареного згущеного молока з цукром, 200 г вершкового масла; Для тіста: 400 г пшеничного борошна, 125 мл молока, яйце, щіпка солі; 200 г вершкового масла або вершкового маргарину. Спосіб приготування: Масло збийте, додайте яйце, молоко, борошно, сіль і замісіть тісто. Скачайте його в кулю і витримайте 30 хвилин в холодильнику. Тісто пропустіть через м ’ ясорубку і випікайте у вигляді тонких паличок при 230гр.С до золотистого кольору. Для крему розм'якшене масло збийте, додаючи згущене молоко. Трохи випечених "паличок" відкладіть для оформлення, решта перемішайте з кремом і укладіть гіркою на блюдо. Решта "палички" подрібніть і посипте отриманої крихтою торт. Для посипання можна використовувати 2 чайні ложки маку. Перед подачею торт охолодіть Просто і смачно (З серії "Кращі рецепти" від "Аркаим"; http://recept.lovebody.by/recept/Tort-Muravejnik/Food.html) | |
Просмотров: 906 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |