Головна » Статті » Рецепти

Пудинг з персиків
Замість персиків можна взяти стиглі абрикоси, м'які груші, сливи, вишню.Необходимые продукти: 7 персиків, 2 яйця, склянка цукру, пакетик ванільного цукру, 100 гр розм'якшеного вершкового масла, півсклянки пшеничного борошна, половина чай. л. розпушувача, 2 ст л. цукрової пудри, щіпка солі.
Процес приготування: персики розрізати навпіл, видалити кісточки, скласти в каструлю. Нагріти окремо 4 столових ложки води з 3 столовими ложками цукру до його розчинення, всипати ванільний цукор, перемішати і залити персики. Гасити персики до м'якості на невеликому вогні, накривши кришкою.
Розм'якшене вершкового масла, залишивши столову ложку, розтерти дочиста з цукром, додати борошно і розпушувач.
Міксером збити яйця з сіллю і ввести в олійно-борошняну суміш, акуратно все розмішати.
Вогнетривку форму змастити рештою масла, викласти персики рівним шаром. Зверху розкласти тісто і поставити в попередньо розігріту до 150°С духовку на півгодини.
Ще гарячий пудинг присипати цукровою пудрою.
Просмотров: 753
Категория: Рецепти |
| Теги: персики, цукру

Рекомендовані рецепти:

Порційна шарлотка
Булочки з шинкою, зеленню і часником
Мафіни з чорницею
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Салат "Букет нареченої"
Ковбаса кров'яна
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: