Замість персиків можна взяти стиглі абрикоси, м'які груші, сливи, вишню.Необходимые продукти: 7 персиків, 2 яйця, склянка цукру, пакетик ванільного цукру, 100 гр розм'якшеного вершкового масла, півсклянки пшеничного борошна, половина чай. л. розпушувача, 2 ст л. цукрової пудри, щіпка солі. Процес приготування: персики розрізати навпіл, видалити кісточки, скласти в каструлю. Нагріти окремо 4 столових ложки води з 3 столовими ложками цукру до його розчинення, всипати ванільний цукор, перемішати і залити персики. Гасити персики до м'якості на невеликому вогні, накривши кришкою. Розм'якшене вершкового масла, залишивши столову ложку, розтерти дочиста з цукром, додати борошно і розпушувач. Міксером збити яйця з сіллю і ввести в олійно-борошняну суміш, акуратно все розмішати. Вогнетривку форму змастити рештою масла, викласти персики рівним шаром. Зверху розкласти тісто і поставити в попередньо розігріту до 150°С духовку на півгодини. Ще гарячий пудинг присипати цукровою пудрою.
|