Блюдо примітно тим, що завантаживши всі продукти, займаєшся своїми справами, все інше "допрацює" духовка. Можна запікати в 2-4 горщиках або в одній посудине.Необходимые продукти: 4 рибних філе (морський язик, нототегия, пеленгас, крижана, судак), 2 цибулини, 2 морквини, по 4 столові ложки томатної пасти та олії, 250 гр печериць, 4 картоплини, зелень петрушки і кропу, майонез, тертий мускатний горіх, лавровий лист, чорний мелений перець, сіль. Процес приготування: Рибу, картоплю і моркву порізати кубиками. Гриби - пластинками, цибулю - кільцями, зелень дрібно нашаткувати. Укладати шарами в горщик: налити олію, викласти цибулю, потім рибу, посолити поперчити, присипати мускатним горіхом, томатна паста, картопля, майонез, морква, майонез, гриби, майонез, сіль, перець, зелень. Прикрити, але нещільно кришечкою. Виставити в глибокий піддон, якщо раптом буде "тікати" сік при готуванні. На 30-40 хвилин поставити в попередньо нагріту до температури 180С духовку.
|