Салат з консервованою рибою, пекінською капустою і помідорами
Салатик легкий в приготуванні, так і по містяться калоріях. Свіжі овочі і риба - прекрасне сочетание.Необходимые продукти: 300 г пекінської капусти, 2 банки сардин (можна сайри або оселедця) у власному соку, олії або з додаванням масла, 1 солодка біла салатна цибулина, 3 свіжих помідора, пучок кропу. Заправка: 3 столові ложки оливкової олії, по 1 столовій ложці яблучного оцту і соєвого соусу, сіль і чорний мелений перець за смаком. Процес приготування: консервовану рибу викласти у тарілку разом з рідиною і розламати вилкою на окремі шматочки, не розминати, повинна зберігатися форма. Капусту нашаткувати поперек кочанчика тонкими смужками, цибулю нарізати півкільцями тонший, якщо занадто гіркий, то потримати в окропі до зникнення гіркоти. Помідори нарізати скибками, дрібно посікти зелень. Всі підготовлені інгредієнти змішати. Зробити заправку, збивши віночком всі складові. Залити салат і знову добре перемішати.