Головна » Статті » Рецепти

Салат з консервованою рибою, пекінською капустою і помідорами
Салатик легкий в приготуванні, так і по містяться калоріях. Свіжі овочі і риба - прекрасне сочетание.Необходимые продукти: 300 г пекінської капусти, 2 банки сардин (можна сайри або оселедця) у власному соку, олії або з додаванням масла, 1 солодка біла салатна цибулина, 3 свіжих помідора, пучок кропу.
Заправка: 3 столові ложки оливкової олії, по 1 столовій ложці яблучного оцту і соєвого соусу, сіль і чорний мелений перець за смаком.
Процес приготування: консервовану рибу викласти у тарілку разом з рідиною і розламати вилкою на окремі шматочки, не розминати, повинна зберігатися форма.
Капусту нашаткувати поперек кочанчика тонкими смужками, цибулю нарізати півкільцями тонший, якщо занадто гіркий, то потримати в окропі до зникнення гіркоти.
Помідори нарізати скибками, дрібно посікти зелень.
Всі підготовлені інгредієнти змішати.
Зробити заправку, збивши віночком всі складові. Залити салат і знову добре перемішати.
Просмотров: 699
Категория: Рецепти |
| Теги: олії, салат

Рекомендовані рецепти:

Закусочні рибні кульки
Сирна запіканка з родзинками
Парові булочки
Готуємо сирники
Салат з оселедцем (рецепт)
Сирна "самса" з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: