Булочки, в яких багато корисного: борошно з різних видів злакових культур, сир і шпинат. Смачно їсти їх зі сметаною і свіжою зеленню - петрушкою, кропом, листовим салатом, сбрызнутых лимонним соком.Необходимые продукти: 250 гр сиру, 300 г замороженого шпинату, 2 яйця, пів склянки кефіру, 2 столові ложки білого пшеничного борошна, а також грубого помелу (з висівками) і кукурудзяну, соняшникову олію, сіль. Процес приготування: шпинат розморозити, прогріти на сковороді зі столовою ложкою олії, змішати з сиром. Налити кефір, посолити, додати борошно. Окремо збити яйця в піну і з'єднати з іншими інгредієнтами. Ретельно все перемішати в однорідну масу. Дати постояти 15-20 хв. Добре розігріти сковороду, щоб масло було розжареним. Викладати суміш великою ложкою, смажити на кожній стороні по 3 хв., до утворення скоринки. В сезон краще використовувати пучок свіжого шпинату, дрібно порізавши і попередньо трохи загасивши під кришкою для м'якості.
|