Головна » Статті » Рецепти

Яєчний пунш (рецепт)
Пропоную рецепт дивно смачного яєчного пуншу. У напій йде тільки жовток, попередньо він збивається до білого. Білок не потрібен, його можна пустити на приготування ранкового білкового омлету.
Необхідні інгредієнти: один жовток свіжого курячого яйця (свіжість можна визначити вертінням на плоскій твердій поверхні сирого яйця, якщо крутиться швидко - не свіже яйце, але якщо крутиться дуже повільно - значить найсвіжіше яйце), так само знадобиться сто грам міцного чаю, п'ятдесят грамів коньяку, один лимон, сто п'ятдесят грам червоного вина, кориця, пудра цукрова і три гвоздички.

Спочатку треба заварити чай, теплий не проціджений чай додаємо корицю, гвоздику. Як тільки чай повністю охолоне - проціджуємо. Додаємо в чай вино і коньяк, потім вводимо не поспішаючи, ретельно збитий з цукровою пудрою жовток. Виходить красивого відтінку напій, трохи мутнуватий. Лимон потрібен для видавлювання з нього соку, свіжий сік в пунш додаємо, можна так само кілька колечок лимона додати. Охолодити як слід пунш яєчний і подавати до столу.
Приємного!
Просмотров: 648
Категория: Рецепти |
| Теги: жовток, чай

Рекомендовані рецепти:

Лимонно-морквяне ласощі
Домашня куряча ковбаса
Ладду - східне ласощі з нуту
Манні млинці
Кекс з лимоном і маком
Печиво "Диво острів"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: