Головна » Статті » Рецепти

Перець в медовому маринаді
Запропонована в даному рецепті закуска з болгарського перцю буде мати пікантний, пряний смак і надзвичайний аромат, причому чим довше за часом такий перець буде маринуватися, тим більш насиченим і смачніше буде в підсумку його смак...

Для того, щоб приготувати перець в медовому маринаді вам буде потрібен наступний список продуктів: приблизно 600 грамів червоного солодкого болгарського перцю, три-чотири зубчики часнику, одна-півтори столових ложок рідкого натурального меду, сік одного лимона, три-чотири столові ложки оливкової олії, сіль одна чайна ложка сухого базиліка і перець чилі за смаком.

Для початку необхідно буде підготувати медовий маринад для перцю - для цього необхідно почистити і дрібно нарубати часник, змішати його з рідким медом, додати в суміш лимонний сік і оливкову олію, а також посолити, висипати сушений базилік і перець чилі (останній інгредієнт можна не додавати, якщо не хочете, щоб закуска мала гоструватий смак).
Потім слід підготувати сам солодкий перець - його потрібно гарненько вимити, очистити від плодоніжки і насіння і після цього нарізати скибочками не дуже великого розміру.
Підготовлений перець перекласти в досить глибоку ємність, залити маринадом і ретельно перемішати. Тримати перець в маринаді слід не менше двох годин. але краще все-таки довше...
Просмотров: 871
Категория: Рецепти |
| Теги: буде, перець

Рекомендовані рецепти:

Омлет-десерт з горіхами і курагою
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Баклажани з сиром і помідорами
"Крем-брюле" з сиру
Салат "Букет нареченої"
Катаеф з яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: