Цей салатик подобається мені тим, що в ньому є плавлений сирок і сухарики. І те і інше просто обожнюю.)) Потрібні такі інгредієнти: плавлених сирків два штучки, одне варене яйце, батон для приготування сухарів, цибулю, дві морквини, шість крабових паличок, майонез і гірчиця. Важливо: сире потрібно купити не той, що в ванночках пластмасових продається, а той, що у фользі (жирність менше і натирати на тертці його не складно).
Приготування: спочатку цибуля ріпчаста ріжемо соломкою, обсмажуємо в маслі, на серветку викладаємо і як тільки жирок вбере папір - перекладаємо цибулю в миску. До цибулі додаємо нарізані кільцями крабові палички. Сирки відправляємо в морозилку, вичікуємо час, дістаємо сирки і на тертці натираємо. Моркву на тертці корейської трьом, додаємо в салат, перемішуємо, яйце варене ріжемо й додаємо. Гірчицю змішуємо з майонезом, заправляємо наш салатик і перемішуємо. Сухарики з батона готуємо (просто в духовці кубики обсмажуємо) і посипаємо салат.))