Головна » Статті » Рецепти

Закусочний шпинат
Свіже весняне страва з корисним шпинатом, трохи погашеним у будь-якому рослинному маслі і приправленим лимонним соком. Можна додатково посипати вже готову закуску дрібно посіченою зеленню кропу, петрушки, базиліка і ніжними пір'ям зеленого лука. Суцільні вітаміни в тарілці!Необхідні продукти: 2 великих пучка шпинату (вагою близько 1 кг), 1 лимон, 4 столові ложки оливкової олії, за смаком - мелений чорний перець і сіль.
Процес приготування: шпинат перебрати, ретельно вимити, розкласти на паперових рушниках чи ситі, щоб добре видалити воду і листочки обсохнули. Потім шпинат нарізати досить великими шматками.
Видавити сік з лимона.
Оливкова олія розігріти в глибокому сотейнику. Викласти шпинат, розмішати, щоб рівномірно покрити маслом, поперчити і посолити. Знову перемішати і накрити сковороду кришкою, збавивши нагрівання до мінімального. Готувати не більше 5 хвилин.
Полити лимонним соком і відразу викладати для подачі на стіл.
Просмотров: 897
Категория: Рецепти |
| Теги: шпинат, соком

Рекомендовані рецепти:

Рибні зрази з зеленню та маслом
Ладду - східне ласощі з нуту
Суп-пюре з петрушки з грибами
Імбирне печиво "Як з Икеи"
Розсипчастий пиріг з курагою
Перемячи з м'ясом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: