Головна » Статті » Рецепти |
Безе
Нам знадобиться:10 белков500 гр цукру½ ч.л. лимонного соку Приготування: Здавалося б, дуже простий рецепт: збийте білки з цукром. Але необхідно враховувати наступні важливі моменти: 1. Використовуйте для приготування безе тільки свіжі яйця. 2. Готуйте безе тільки в дивовижно чистою і сухою посуді. 3. Додайте цукор не відразу, а за 1-2 чайної ложки. 4. Збивайте безе віночком або в міксері, але не на найшвидшою швидкості. 5. Випікайте безе 40-60 хвилин при 100С в духовці: процес випікання безе можна назвати сушінням. 6. Викладайте безе на змазане жиром деко або в спеціальні паперові форми для випікання. Подавайте безе як самостійний десерт, а можна прикрасити його свіжими ягодами і фруктами на ваш смак. Приємного чаювання! | |
Просмотров: 907 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |