Головна » Статті » Рецепти

Безе
Нам знадобиться:10 белков500 гр цукру½ ч.л. лимонного соку
Приготування:
Здавалося б, дуже простий рецепт: збийте білки з цукром. Але необхідно враховувати наступні важливі моменти:
1. Використовуйте для приготування безе тільки свіжі яйця.
2. Готуйте безе тільки в дивовижно чистою і сухою посуді.
3. Додайте цукор не відразу, а за 1-2 чайної ложки.
4. Збивайте безе віночком або в міксері, але не на найшвидшою швидкості.
5. Випікайте безе 40-60 хвилин при 100С в духовці: процес випікання безе можна назвати сушінням.
6. Викладайте безе на змазане жиром деко або в спеціальні паперові форми для випікання.
Подавайте безе як самостійний десерт, а можна прикрасити його свіжими ягодами і фруктами на ваш смак.
Приємного чаювання!
Просмотров: 907
Категория: Рецепти |
| Теги: безе

Рекомендовані рецепти:

Салат "Букет нареченої"
Спагетті з вершковим соусом і грибами
Оселедець у східному стилі
Фісташковий пиріг
Ескалопи з свинини
Лимонні тістечка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: