Рецепт надзвичайно смачних желейних цукерок з кокосовою смаком, які виходять дуже нарядними і апетитними на вигляд і дуже смачними всередині (а особливо для любителів желейних цукерок, ну а також кокоса) і які порадують своїм смаком ваших домашніх!
Список необхідних складових для приготування таких цукерок: одна банка згущеного молока, один пакетик (25 г) желатину, 350 г кокосової стружки, 200 грамів (дві плитки білого шоколаду, дві столові ложки молока і 200 грамів покупних желейних цукерок.
Згущене молоко необхідно перелити в каструлю з товстим дном або в сотейник, додати туди ж желатин і на помірному вогні варити постійно перемішуючи, щоб маса не пригоріла, до тих пір, поки желатин повністю не розчиниться. Також це можна зробити за допомогою водяної бані. Коли желатин розтане додати в суміш 100 грамів дрібно поламаного шоколаду, ну а потім кокосову стружку і ретельно розмішати до однорідності. Цукеркову масу охолодити і сформувати з неї невеликі круглої форми цукерки з половиною желейної цукерки всередині. Залишився шоколад розтопити і змішати з молоком і полити цією помадкою кожну цукерку (або вмочати цукерки в цій суміші), а потім прибрати готові цукерки в холодильник.
|