Головна » Статті » Рецепти

Солодкий торт з млинців з маком і вершками
Такий тортик виходить напрочуд смачним, але також ситним і ще досить калорійним. Готується млинцевий торт з простих і цілком звичайних продуктів, а саме приготування цього десерту не вимагає яких-небудь особливих зусиль.
Складові: для млинців - 400 грамів борошна, 600 мл молока, два курячих яйця, три столові ложки соняшникової олії, одна їдальня ложка цукру, дрібка солі; для крему - 300 грамів сиру, 200 грамів густих вершків, 100 мл молока, дві столові ложки цукру-піску і півтори столових ложки цукрової пудри, п'ять столових ложок маку, 100 г білого шоколаду, а також арахіс для прикраси.

Приготувати з яєць, цукру та солі, рослинного масла, борошна і молока приготувати рідке тісто на млинці, після чого спекти близько 12-13 млинців.
Для приготування крему спочатку потрібно закип'ятити молоко, всипати в нього мак і знову довести до кипіння, потім додати цукор-пісок і перемолоти отриману масу блендером. Отриману макову масу з'єднати з протертим через сито сиром, додати розтоплений на водяній бані білий шоколад і збиті разом з цукровою пудрою вершки і добре перемішати суміш.
Млинці викладати по черзі на блюдо або на піднос і змащувати кожен млинець підготовленим кремом. Зверху прикрасити торт арахісом і дати йому час добре просочитися.
Просмотров: 882
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: молока, млинців

Рекомендовані рецепти:

Голландський салат з оселедцем
Цукерки з вишні
Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Шоколадний кекс з бананами і медом
Рис з імбиром
Десерт "Халвинка"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: