Головна » Статті » Рецепти

Капустяні оладки
Виявляється оладки можна приготувати з такого, здавалося б на перший погляд не придатного для цієї мети продукту, як свіжа капуста. Капустяні оладки виходять дуже смачними і соковитими і можуть стати відмінним способом урізноманітнити звичні страви. Правда для приготування оладок краще підходить молода капуста, але можна готувати і з наявною зараз у продажу.

Продукти, необхідні для приготування оладок: половина кілограма свіжої білокачанної капусти, половина склянки молока, змішаного з водою, одне-два курячих яйця, приблизно дві столові ложки пшеничного борошна, половинка чайної ложки паприки, а також сіль за смаком, рослинна олія для смаження оладок.

Капусту для оладок слід тоненько нашаткувати, але тільки смужки не повинні бути занадто довгими. Суміш молока і води необхідно перелити в сотейник або ж в глибоку сковороду і підігріти, після чого перекласти туди ж подрібнену капусту і тушкувати на невеликому вогні, накривши кришкою і періодично помішуючи, протягом 15 хвилин. Далі потрібно зняти кришку і продовжувати тушкувати, поки не випарується вся рідина.
Далі капусту зняти з вогню і остудити, додати до неї сіль і паприку, а також сире яйце і борошно. Масу добре перемішати і смажити на розігрітій олії оладки, набираючи капустяне тісто столовою ложкою. Обсмажувати оладки слід до утворення рум'яного кольору з обох сторін.
Також в тісто для оладок можна додати дрібно нарубану зелень за смаком.
Просмотров: 1281
Категория: Рецепти |
| Теги: оладок, оладки

Рекомендовані рецепти:

Шоколадне печиво з кунжутом
Вівсяне печиво з горіхами і сухофруктами
Млинці з м'ясом
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Часникові рулетики
Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: