Рецепт просто приголомшливо смачного і зовсім нескладного приготування паштету приготованого на основі печериць та кисломолочного сиру, чудово підходить в якості намазки на хлібні скибочки або сухарики - виходить дуже-дуже смачно!
Список необхідних для приготування паштету продуктів: 250 грамів свіжих печериць, 200 г кисломолочного сиру, 100 грамів сметани, одна ріпчаста цибулина побільше, одна середнього розміру морква, чорний мелений перець і сіль за смаком, а також пара-трійка столових ложок оливкової олії для смаження.
Моркву і цибулину слід почистити, гриби обтерти вологою ганчіркою, після чого цибуля потрібно дрібно порізати, моркву натерти на крупній тертці, а печериці нарізати пластинками. У сковороді на оливковій олії обсмажувати спочатку моркву і цибулю, а потім додати гриби, смажити до золотистого кольору, а потім влити сметану, а також сіль і перець за смаком і тушкувати до загустіння маси. Отриману масу за допомогою блендера измельчить до стану пюре і вже потім додати до грибної маси сирний сир і перемішати до повної однорідності.