Крамбль - один з моїх улюблених пирогів. Швидко готується і неймовірно смачний. Начинку можна готувати з суміші заморожених ягід, свіжих яблук, із суміші заморожених і свіжих фруктів, результат завжди виходить чудовим. Пропоную порадувати своїх домочадців цим святковим вечором смачним крамблем з сливової начинкою. Інгредієнти: одне яйце куряче, пів склянки цукру, один стакан борошна, пів пачки вершкового масла, соди зовсім небагато; для начинки потрібні заморожені сливи, трохи цукру і масло вершкове.
Готуємо всі одночасно: кухонному комбайні змішуємо масло вершкове + цукор + яйце + соди на кінчику ножа. В чистій сковорідці обсмажуємо у вершковому маслі шматочки злив і цукор. Начинка повинна бути рідкою і соковитою, тоді крамбль вийде правильним. Тісто виглядає, як суха крихта. У вогнетривку форму на саме дно викладаємо рідку соковиту начинку (сливи в маслі і цукрі), зверху насипаємо крихту. Рівномірно крихту треба розподілити і запікати крамбль пів години в духовці, температура + 180. Подається такий пиріг тільки в гарячому вигляді.