Такий соус красиво виглядає, він неймовірно аппетитен і ароматний. Подавати можна до риби або ж страв із свинини (буженина домашня, смажене м'ясо шматочками і будь-яке інше блюдо). Знадобляться такі продукти: один пучок коріандру, один лимон або один лайм, готовий червоний соус (приготований з додаванням гострого перцю чилі), два зубчики часнику, перець мелений чорний, сіль, сто грам оливкової олії (опціонально можна замінити або додати трохи арахісового масла).
Як соус готується: оливкову олію додаємо подрібнений часник і дрібно нарізаний коріандр. Додаємо сіль, додаємо перцю, сік половинки лимона (або лайма, різниці особливої немає), так само в цей соус слід додавати цедру цитрусових, досить зняти цедру половинки лимона. Все перемішуємо, трохи збиваємо і соус готовий. По своєму смаку орієнтуємося і додаємо потрібних інгредієнтів. Найпростіше готувати зелений соус в блендері: всі зсипав в одну ємність і хвилину измельчаешь. Виходить однорідна густа пастоподібна маса. Приємного!