Відмінний дієтичний супчик! Його можна готувати з будь-якими овочами, з тими, які ви любите, міняти їх залежно від сезону - головне, не захоплюватися додаванням картоплі - його повинно бути зовсім небагато. Інгредієнти: одна куряча грудка, одна картоплина, дві невеликих морквини, одна помидорка, один-два солодких болгарських перцю, невеликий шматочок качана білокачанної капусти (або кольоровий), кілька пір'їнок зеленої цибулі, пучок свіжої зелені, сіль за смаком.
Куряче м'ясо наріжте невеликими шматочками. У каструльку влити два літри води, покладіть м'ясо, підсолити і дайте закипіти. Зніміть піну, зробіть невеликий вогонь, варіть до напівготовності м'яса. Моркву наріжте кружальцями, капусту нашаткуйте, картоплю наріжте соломкою або кубиками. З помідорів зніміть шкірку, м'якоть наріжте шматочками. Якщо готуєте з цвітною капустою, її розберіть на суцвіття. Солодкий перець наріжте брусочками. Покладіть в каструлю з куркою спочатку картоплю, потім помідори, перець і моркву. Хвилин через п'ять додайте капусту, зелену цибулю. Варіть ще пару хвилин, спробуйте на сіль. Вимкніть і дайте настоятися. Перед подачею додайте зелень. Приємного апетиту!
|