Приготована за цим рецептом пікантне пряне масло може бути використано для добавки у всілякі страви з риби або м'яса, роблячи їх смак більш незвичайним і насиченим.
Для приготування такого імбирного масла вам знадобляться наступні складові: 250 грамів якісного вершкового масла, приблизно 3-40 грамів свіжого кореня імбиру, один лимон, а ще одна столова ложка солі.
Кількість і співвідношення необхідних пропорцій інгредієнтів можна змінювати і трохи коригувати у відповідності з вашим смаком, роблячи смакові якості такого масла або більше менш насиченими. Спочатку необхідно зняти з лимона цедру, після чого її необхідно буде подрібнити за допомогою блендера. Таким же чином слід подрібнити корінь імбиру. Далі імбир і лимонну цедру потрібно додати до размягченному попередньо вершкового масла, видавити туди ж лимонний сік, вичавлений з половинки лимона і ретельно перемішати всю масу, щоб добавки розподілилися рівномірно. Викласти вийшло масло на лист пергаменту, згорнути у формі ковбаски і поставити в морозильник, зберігати масло там же.
|