Головна » Статті » Рецепти

Імбирне масло
Приготована за цим рецептом пікантне пряне масло може бути використано для добавки у всілякі страви з риби або м'яса, роблячи їх смак більш незвичайним і насиченим.

Для приготування такого імбирного масла вам знадобляться наступні складові: 250 грамів якісного вершкового масла, приблизно 3-40 грамів свіжого кореня імбиру, один лимон, а ще одна столова ложка солі.

Кількість і співвідношення необхідних пропорцій інгредієнтів можна змінювати і трохи коригувати у відповідності з вашим смаком, роблячи смакові якості такого масла або більше менш насиченими.
Спочатку необхідно зняти з лимона цедру, після чого її необхідно буде подрібнити за допомогою блендера. Таким же чином слід подрібнити корінь імбиру.
Далі імбир і лимонну цедру потрібно додати до размягченному попередньо вершкового масла, видавити туди ж лимонний сік, вичавлений з половинки лимона і ретельно перемішати всю масу, щоб добавки розподілилися рівномірно.
Викласти вийшло масло на лист пергаменту, згорнути у формі ковбаски і поставити в морозильник, зберігати масло там же.
Просмотров: 746
Категория: Рецепти |
| Теги: масла, масло

Рекомендовані рецепти:

Фруктові цукерки
З фаршу ковбаски, загорнуті в цукіні
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Домашні цукерки "Рафаелло"
Часникові грінки з сиром і беконом
Голландський гороховий суп
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: