Головна » Статті » Рецепти

Справжні манти
манти, приблизно на 30 шт., нам знадобиться:
- 20-30 гр баранячого сала (курдюк),
- 7-8 шт. ріпчастої цибулі, цибулі середнього розміру,
- 1 шт. куряче яйце,
- склянка борошна і того 1/2 склянки холодної води,
- приправи і сіль за смаком,
- 300 гр курдючної баранини ( не меленої).

Спосіб приготування

Робимо фарш

Баранина, курдюк і цибулю дрібно-дрібно нарізати (не молять в м'ясорубці (!)). Додаємо приправи, перемішуємо і відставляємо на час.

Робимо тісто

В миску або будь-яку ємність розбиваємо яйце, додаємо воду і сіль за смаком (приблизно 1/2 ч.л.). Перемішуємо, додаємо склянку борошна і дуже ретельно вимішуємо "жорстке" тісто. Якщо використовувати молоко без яєць, то вийде м'яке тісто. Його теж можна використовувати, але це вже не будуть справжні манти.

Готуємо

Розкачує тісто, ділимо на круги. Можна від великої раскаченное тесту відокремлювати горлом широкої гуртки. Можна відразу розділити на маленькі кульки і з них розгортати маленькі кола. Останнім з "жорстким" тестом простіше.

В середину гуртків перешкодимо фарш і закриваємо манти, як конверти (не наглухо).

В пароварці кип'ятимо воду і викладаємо манти на ярус, попередньо вмочивши їх денце в соняшникова олія, готуватися на пару близько 40-45 хв.

Подаючи на стіл можна присипати зеленню.

Приємного апетиту.
Просмотров: 603
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, манти

Рекомендовані рецепти:

Мафіни з чорницею
Індичка з сухофруктами
Свинина за оригінальним рецептом
Чанахи: рагу по-грузинськи
Буженина в тесті
Квасоля з помідорами і грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: