Ніжний салатик з овочів і фруктів та горіхів, зі свіжим і пікантним смаком. Його корисні компоненти і сподобаються всім, прагнуть стежити за фігурою. Суміш листових салатів підбирати за власним смаком. Необхідні продукти: 2 грейпфрута, 300 гр салатного "міксу", суміші будь-яких листя салату (наприклад, айсберга, руколи, цикорію, кочан), 150 г кедрових горіхів, 4 столові ложки оливкової олії, дрібка свіжо меленого чорного перцю, щіпка солі. Процес приготування: кедрові горішки обсмажити на сухій сковороді. Грейпфрут почистити, ретельно видалити всі плівочки, перегородки і білі волокна. Один плід повністю розділити на часточки, акуратно розламавши кожну на частини. З другого вичавити сік, змішати віночком з оливковою олією, перцем і сіллю, трохи збити до однорідної консистенції. Салатні листя порвати руками на шматочки. У салатнику змішати листя салату з подрібненим грейпфрутом, полити заправкою, ще раз обережно перемішати і посипати кедровими горіхами.
|