Такі красиві і яскраві, а крім цього і незвичайно смачні рулетики з тонких омлетів з начинкою з м'якого сиру і зелених салатних листя чудово підійдуть для того, щоб урізноманітнити простий і звичний сніданок...
Необхідні продукти для приготування: чотири великих курячих яйця, чотири чайних ложки холодної води або молока, чотири столові ложки м'якого сирного сиру, один пучок зелені кропу або петрушки (це в залежності від ваших уподобань), один пучок салатного листя, невелику кількість оливкової олії, кілька крапель бальзамічного оцту, вершкове масло для смаження омлетів, сіль за смаком.
Зелень кропу або петрушки, а також листя салату слід ретельно вимити, потім зелень потрібно подрібнити. Із суміші яєць та води (молока) з додаванням до смаку солі необхідно посмажити на сковороді з розтопленим вершковим маслом чотири тоненьких і не сильно засмажених омлетика. Омлети акуратненько (важливо їх не порвати) перекласти на плоскі тарілки. Кожен омлет щедро посипати дрібно нарізаним кропом або петрушкою, після цього змастити м'яким сиром і зверху викласти листя салату, збризнуті злегка бальзамічним оцтом і оливковою олією. Омлетики з начинкою загорнути в рулети і подавати до столу.