Головна » Статті » Рецепти

Курчата, приготовані у виноградному соку
Курчата, приготовані у виноградному соку, ніжне блюдо, цілком підходить для дієтичного питания.Необходимые продукти: 2 тушки молодих курчат, 1 столова ложка 20%-й сметани, 2 столові ложки білого сухого вина, 1 літр виноградного соку з білого винограду, 4 столових ложок топленого вершкового масла, сіль, чорний і червоний мелений перець - за смаком.
Процес приготування: курчат розрубати на 4 частини, натерти з усіх боків сумішшю солі і перцем, скропити вином, змастити сметаною. Щільно закрити і поставити на півгодини в холодильник.
Потім обсмажити курчат на топленном вершковому маслі до рум'яної скоринки. Скласти в форму для запікання, влити виноградний сік, щоб покрито було все м'ясо.
Затягнути фольгою, поставити в заздалегідь нагріту до 180 ° с духовку на 30 хвилин, періодично поливаючи виділилася рідиною, щоб курчата не пересушувались.
Подавати з смаженою картоплею або кабачками. Гарнірувати маринованими яблуками або маринованим виноградом.
Просмотров: 649
Категория: Рецепти |
| Теги: курчата, курчат

Рекомендовані рецепти:

Полунично-фруктовий салат
Вівсяні козинаки з сухофруктами
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Тонкі пиріжки з картоплею
Шоколадно-горіхове праліне
Спагетті з вершковим соусом і грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: