Курчата, приготовані у виноградному соку, ніжне блюдо, цілком підходить для дієтичного питания.Необходимые продукти: 2 тушки молодих курчат, 1 столова ложка 20%-й сметани, 2 столові ложки білого сухого вина, 1 літр виноградного соку з білого винограду, 4 столових ложок топленого вершкового масла, сіль, чорний і червоний мелений перець - за смаком. Процес приготування: курчат розрубати на 4 частини, натерти з усіх боків сумішшю солі і перцем, скропити вином, змастити сметаною. Щільно закрити і поставити на півгодини в холодильник. Потім обсмажити курчат на топленном вершковому маслі до рум'яної скоринки. Скласти в форму для запікання, влити виноградний сік, щоб покрито було все м'ясо. Затягнути фольгою, поставити в заздалегідь нагріту до 180 ° с духовку на 30 хвилин, періодично поливаючи виділилася рідиною, щоб курчата не пересушувались. Подавати з смаженою картоплею або кабачками. Гарнірувати маринованими яблуками або маринованим виноградом.