Головна » Статті » Рецепти

Засмажена свиняча грудинка
Засмажена свиняча грудинка, звичайно, страва висококалорійне, але смачне. Купити 500-600 гр свинячої грудинки без кісток, вибираючи максимально нежирне, з переважанням м'яса, але щоб були рівномірні, тонкі прошарки сала. Ріжемо на порційні шматки.
У великій мисці маринуємо з 3-ма зубцями розчавленого часнику, сумішшю солі, сухого базиліка, меленої паприки, чорного і червоного перцю, ретельно втираючи в свинину. Щільно зверху закриваємо тарілкою, прибираємо на ніч у холодильник. Взагалі, маринуватися має мінімум 3 години.
Розігріваємо жаровню або сковороду з товстим дном, налив невелику кількість соняшникової рафінованої олії, викладаємо м'ясо. Рівномірно обсмажуємо шматки з усіх боків, заливаємо червоним сухим вином, щоб покрило все десь наполовину.
Нехай покипить на слабкому вогні, не забуваємо періодично помішувати.
Як тільки половина рідини, що випарувалася, перевіряємо готовність, протикаючи ножем.
Свинина виходить соковита,з скоринкою.
Просмотров: 663
Категория: Рецепти |
| Теги: грудинка, шматки

Рекомендовані рецепти:

Французькі булочки
Закуска з брокколі і шпрот
Рулет з макової начинкою
Ватрушка "Ласун"
Яєчня з беконом у тесті
Омлет з курячою печінкою та грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: