Головна » Статті » Рецепти

Мариноване куряче філе на грилі
Як такого рецепту немає. Для приготування ніжного курячого філе потрібен власне маринад і сковорода-гриль. Готується курка дуже швидко, але вимагає часу для маринування.

Інгредієнти для маринаду: чотири - п'ять столових ложок соєвого соусу, три столові ложки рослинної олії, часточка часнику, чайна ложка меду або столова ложка цукру (мед звичайно краще). Ну і ще знадобляться дві курячих грудки.

Часник пропустити через прес або розчавити в ступці. Змішати мед і рослинне масло, злегка збити. Влити соєвий соус, додати часник. Курячі грудки розрізати вздовж на пластини (кожну на дві частини), якщо невеликі грудки, то залишити цілими. Залити маринадом так, щоб м'ясо було повністю покрите. Затягнути плівкою, поставити на кілька годин у холодильник (а ще краще - на ніч).
Готувати м'ясо краще всього в сковороді-гриль, без олії. Надлишки соусу можна прибрати паперовим рушником, а можна покласти на розігріту сковороду м'ясо, як є. Все зайве стече в борозенки і курочка рівномірно просмажиться. Вогонь зробіть невеликим.
Гарнір підійде будь - картоплю, овочі, рис.
Просмотров: 2703
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: грудки, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Розсипчастий пиріг з курагою
Домашні чебуреки
Дріжджовий пиріг з сиром і сливами
Рулет з абрикосовим джемом
Відкриті булочки з персиком
Баклажани по-італійськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: