Головна » Статті » Рецепти

Млинці з м'ясом
Інгредієнти для млинців:
борошно пшеничне - 2 склянки;
молоко - 500 г;
вода - 100г;
олія рослинна - 3 столові ложки;
яйця курячі - 2 штуки;
сода - 0,5 чайної ложки;
сіль - 0,5 чайної ложки;
цукор - 2 чайної ложки;
для начинки:
фарш яловичий - 250 г;
цибуля ріпчаста - 100 г;
рис - 150 г;
олія рослинна - 50 г;
для прикраси:
зелений лук пір'їна.
Приготувати фарш, для чого м'ясо яловичини прокрутити через м'ясорубку.
Рис промити, зварити на повільному вогні близько 20 хвилин. Злити воду.
Ріпчасту цибулю обчистити, дрібно нарізати, обсмажити на сковороді з рослинним маслом. Додати до цибулі м'ясний фарш, посолити і обсмажити на середньому вогні близько 5 хвилин. Змішати фарш з вареним рисом.
Спекти тонкі млинці на молоці, обсмажуючи з одного боку.
Можна стандартно загорнути фарш в млинці у вигляді прямокутних конвертів, які обсмажити на сковороді.
Можна поступити нестандартно. Млинці і фарш окремо підігріти на сковороді або в мікрохвильовій печі.
На кожен млинець покласти столову ложку начинки. Зібрати краю млинці вгору, надавши форму мішечка, і зав'язати пером зеленої цибулі. Спробуйте по черзі викладати начинку то на обсмажену бік млинця, то на не підсмажене. Частина мішечків вийдуть темними, частина - світлими.
Скласти мішечки на тарілку, прикрасити пір'ям зеленої цибулі. І запросити всіх до столу, поки млинці в мішечках не охолонули.
Спробуйте загорнути в млинцевий мішечок інші начинки. Експериментуйте.
Просмотров: 1037
Категория: Рецепти |
| Теги: фарш, млинці

Рекомендовані рецепти:

Цибульні булочки
Торт "Медове поліно"
Рибка по-провансальски
М'ясний террін з помідорами і сиром
Сирно-овочева паста
Горіхово-кавовий пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: