Головна » Статті » Рецепти |
Персиковий торт-суфле
Повітряний і ніжний тортик, дуже легкий і не калорійний! Інгредієнти: Яйце - 2 шт Борошно - 50 г Крохмаль картопляний - 50 г Цукор (плюс 2 ст. ложки в крем) - 100 г ванільний Цукор - 1 пакет. Розпушувач тесту - 1 ч. л. Желатин (швидкорозчинний, 20 гр. в крем; 10 гр. на заливку) - 30 г Йогурт (персиковий, я брала "Диво" молочний персик-маракуйя) - 400 г Персик (консервований, банку 450 гр.) - 1 банку. Вершки (33%) - 200 мл Білок яєчний - 1 шт персиковий Сік (у крем) - 100 мл мультивітамінний Сік (для заливки) - 400 мл Рецепт Духовку нагріти на 180 градусів. Рознімну форму діаметром 23 див. змастити вершковим маслом. Йогурт заздалегідь дістати з холодильника, щоб він не був сильно холодним. Борошно змішати з крохмалем, просіяти в миску. Окремо збити яйця з цукром і ванільним цукром до білого, потім обережно змішати з борошном, перелити тісто у форму, випекти тонкий корж. Желатин розчинити в гарячому (але не в окропі!) персиковому соку добре помішуючи. Йогурт змішати з цукром, коли сік з желатином охолоне, помішуючи, тонкою цівкою ввести його в йогурт, поставити суміш не на довго в холодильник. Персики відкинути на сито, щоб скла зайва рідина, потім порізати їх дрібними кубиками. Вершки збити в піну. Потім окремо білок збити з краплею лимонного соку до пишної стійкої піни. Як тільки йогурт почне застигати, дістати його з холодильника і добре розмішати, якщо раптом вийде що він став грудками - то можна збити його міксером. Спочатку часто і ретельно заважаючи ложкою ввести в йогурт збиті вершки, потім обережно весь час заважаючи збитий білок, і в кінці додати персики. Корж покласти на тарілку, навколо поставити бортик форми, заклацнути її. Обережно викласти крем на корж, розрівняти поверхню. Прибрати торт в холодильник мінімум на 4 часа.Когда поверхня торта застигне, приготувати заливку з сока.Сок (мультивітамін) підігріти, щоб був трохи гарячий, розчинити в ньому желатин, охолодити. Акуратно вилити сік з желатином на верх торта.Теперь прибрати торт на ніч у холодильник. Потім пройшовшись ножем по бортику видалити її. Торт готовий! Можна посипати його кокосовою стружкою, прикрасити фруктами. | |
Просмотров: 1991 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |