Головна » Статті » Рецепти

Персиковий торт-суфле
Повітряний і ніжний тортик, дуже легкий і не калорійний!
Інгредієнти:
Яйце - 2 шт
Борошно - 50 г
Крохмаль картопляний - 50 г
Цукор (плюс 2 ст. ложки в крем) - 100 г
ванільний Цукор - 1 пакет.
Розпушувач тесту - 1 ч. л.
Желатин (швидкорозчинний, 20 гр. в крем; 10 гр. на заливку) - 30 г
Йогурт (персиковий, я брала "Диво" молочний персик-маракуйя) - 400 г
Персик (консервований, банку 450 гр.) - 1 банку.
Вершки (33%) - 200 мл
Білок яєчний - 1 шт
персиковий Сік (у крем) - 100 мл
мультивітамінний Сік (для заливки) - 400 мл
Рецепт
Духовку нагріти на 180 градусів. Рознімну форму діаметром 23 див. змастити вершковим маслом. Йогурт заздалегідь дістати з холодильника, щоб він не був сильно холодним.
Борошно змішати з крохмалем, просіяти в миску. Окремо збити яйця з цукром і ванільним цукром до білого, потім обережно змішати з борошном, перелити тісто у форму, випекти тонкий корж.
Желатин розчинити в гарячому (але не в окропі!) персиковому соку добре помішуючи. Йогурт змішати з цукром, коли сік з желатином охолоне, помішуючи, тонкою цівкою ввести його в йогурт, поставити суміш не на довго в холодильник.
Персики відкинути на сито, щоб скла зайва рідина, потім порізати їх дрібними кубиками.
Вершки збити в піну. Потім окремо білок збити з краплею лимонного соку до пишної стійкої піни.
Як тільки йогурт почне застигати, дістати його з холодильника і добре розмішати, якщо раптом вийде що він став грудками - то можна збити його міксером. Спочатку часто і ретельно заважаючи ложкою ввести в йогурт збиті вершки, потім обережно весь час заважаючи збитий білок, і в кінці додати персики.
Корж покласти на тарілку, навколо поставити бортик форми, заклацнути її.
Обережно викласти крем на корж, розрівняти поверхню.
Прибрати торт в холодильник мінімум на 4 часа.Когда поверхня торта застигне, приготувати заливку з сока.Сок (мультивітамін) підігріти, щоб був трохи гарячий, розчинити в ньому желатин, охолодити.
Акуратно вилити сік з желатином на верх торта.Теперь прибрати торт на ніч у холодильник. Потім пройшовшись ножем по бортику видалити її.
Торт готовий! Можна посипати його кокосовою стружкою, прикрасити фруктами.
Просмотров: 1991
Категория: Рецепти |
| Теги: йогурт, торт

Рекомендовані рецепти:

Імбирний чай
Меренги з лимонним кремом
Гострий соус до м'яса
"Той самий" столичний кекс
Бутерброди з ананасом та сиром
Картопля в паприці (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: