Головна » Статті » Рецепти

Порційна яєчня з помідорами
Яєчня готується в духовці. Це один з рецептів, які підтверджують, що при творчому підході навіть банальне і звичне блюдо може перетворитися в вишукане частування.
Інгредієнти: трохи вершкового масла, чотири яйця, 100 грам помідорів чері або звичайних стиглих помідор, 50 грам сиру твердих сортів. Сіль і чорний мелений перець, за бажанням можна додати зелень.

Формочки для запікання змастіть маслом. Помідори черрі розрізати навпіл, якщо берете звичайні помідори, то їх потрібно нарізати часточками. Заповніть формочки помідорами наполовину. Посоліть, трохи приправити меленим перцем. Якщо любите базилік - додавайте, він відмінно поєднується з помідорами.

У кожну формочку влийте по одному-два яйця, кількість залежить від розміру форм. Верх посипте тертим сиром і поставте в розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте яєчню поки не «схопиться» білок. Тоді можна діставати, зверху присипати зеленню і відразу ж подавати до столу.

Таку яєчню можна робити в будь-якому варіанті - з шинкою, грибами, овочами.
Просмотров: 597
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори

Рекомендовані рецепти:

Горіхово-шоколадне печиво
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Сирні булочки бісквітні
Квасоля по-грузинськи з горіхами
Цепеліни
Яблучний пай
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: