Головна » Статті » Рецепти

Фарширована гарбуз
Ще один спосіб смачно приготувати і подати тыковку.Продукты: невелика подовжена гарбуз, 1 цибулина, 3 зубчики часнику, баночка консервованої білої квасолі, 5 ст. ложок оливкової олії, 1 ст. ложка вершкового масла, 100 гр твердого сиру, селера, петрушка і базилік, сіль, чорний і червоний мелений перець за смаком.
Приготування:
Гарбуз розрізати уздовж навпіл, вичистити насіння, зробити гострим ножем надрізи хрест-навхрест, глибиною приблизно в 1 див.
Часник розім'яти разом з дрібкою солі, перцю і 2 ст. ложками оливкової олії, потім цією сумішшю намазати щедро гарбузову поверхню і запікати в попередньо розігрітій до 200С духовці 30-40 хвилин до м'якості.
Цибулю нарізати тонкими кільцями, обсмажити в останньому оливковій олії і вершковому маслі, додати квасолю з рідиною. Прокип'ятити 5 хвилин, змішати з рубаною зеленню і половиною всієї кількості дрібно натертого сиру. Все перемішати, наповнити гарбуз, посипати рештою сиру і ще трохи запекти до його розплавлення.
Просмотров: 647
Категория: Рецепти |
| Теги: гарбуз, олії

Рекомендовані рецепти:

Часникові рулетики
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Пиріг "Зебра"
Запечені яйця з овочами
Кекс столичний
Fougasse - або що таке фугас?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: