Саме приготування такого чудового тортика з ніжним і дуже свіжим смаком, який виходить завдяки поєднанню в його складі сиру та свіжих фруктів (персиків), потребує не так вже й багато зусиль і часу, ну а в результаті ви отримаєте прекрасний ошатний і корисний десерт, який можна подавати навіть до святкового столу!
Список необхідних для приготування інгредієнти: для тіста - один яєчний жовток, 100 грамів вершкового масла, одну склянку пшеничного борошна, одна чайна ложка пекарського порошку, півтори столових ложки фруктози (або цукру), пакетик ваніліну і дві-три столові ложки води; для начинки - півкілограма сиру, три яйця, цедра лимона або лайма, чотири столові ложки фруктози (цукру), ванілін і свіжі персики.
Змішати всі вищевказані складові для приготування тіста і замісити тісто, а потім сформувати з нього кулю і обернувши серветкою або плівкою прибрати в холодильник на півгодини. Приготувати начинку, гарненько змішавши яєчні жовтки з фруктозою, після чого додавши до них ванілін і сир, розмішати і поступово ввести збиті в піну білки, обережно перемішуючи до повної однорідності маси. Персики ретельно вимити і порізати скибочками (замість персиків можна використовувати інші фрукти - абрикоси, банани, ківі). Охолоджене тісто розкачати і викласти у змащену роз'ємну форму, зверху на пласт тіста покласти начинку з сиру і потім красиво розкласти персики. Випікати близько 20 хвилин при температурі 180 градусів.
|