Це солодка і ніжна випічка до чаю порадує гостей і домашніх. Готується таке сирне печиво досить просто. Необхідні продукти: 500 гр сиру, 1 пачка маргарину (250 гр), 2 склянки борошна, 1 їдальня ложка лимонного соку, 1 чайна ложка з верхом розпушувача, пів чайної ложки солі, цукор для обсипання. Процес приготування: Охолоджений маргарин нарізати на шматочки, всипати просіяне борошно, додати розпушувач і сіль. Інтенсивно всі разом розтирати в долонях до отримання дрібної крихти. Долити в цю масу лимонний сік, додати сир і все ретельно руками зігнати до однорідного пластичного стану. Тонке тісто розкачати в 5 мм завтовшки. Вирізати склянкою гуртки. На тарілку насипати цукор. Прикласти до нього щільно гурток тесту. Скласти навпіл, цукром всередину. Знову притиснути однією стороною до цукру і викласти на деко зацукрованою стороною вгору. Піч в заздалегідь нагрітій духовці при 180С до золотистого відтінку.
|