Головна » Статті » Рецепти

Рибка по-провансальски
Для приготування рибки по-провансальски потрібна жирні сорти: сьомга, палтус, сом. Вся справа в салаті з помідорів і зелені, з яким і подається рыба.Необходимые продукти: 4 рибних стейка по 150 гр, 4 помідора, 2 стебла цибулі-порею, по жмені рубаних зеленого цибулі, свіжого базиліка, петрушки і тархуна, 1 лимон, 1 столова ложка винного оцту, 3 столові ложки оливкової олії, мелений чорний перець, сіль.
Процес приготування: помідори обшпарити, очистити від шкірки і дрібно порізати. Білу частину цибулі-порею порубати подрібніше і змішати з помідорами і всієї зеленню, додавши оцет, дрібку солі і 1 столову ложку оливкової олії. Добре перемішати і відставити у бік.
Стейки, посолити, поперчити, полити лимонним соком і скропити оливковою олією, обгорнути фольгою.
Запікати в попередньо розігрітій до 150°С духовці 15 хвилин. Потім розкрити фольгу і залишити рибу на 10 хвилин, щоб зверху утворилася скоринка.
Викласти на тарілку і поставити поруч овочевий салат.
Просмотров: 825
Категория: Рецепти |
| Теги: оливкової, олії

Рекомендовані рецепти:

Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Горіхово-шоколадне печиво
Смажена картопля з часниковими стрілками
Готуємо бісквітне тісто
Спагетті з вершковим соусом і грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: