Головна » Статті » Рецепти

Яєчня з беконом у тесті
Якщо є під рукою листкове тісто, то можна оригінально подати яйця на недільний сніданок. Тільки потрібні невеликі порційні сковородки.Необходимые продукти: упаковка замороженого листкового тіста, 8 яєць, 200 г бекону
200 г натертого твердого сиру, 3 ст. ложки гірчиці, сіль, чорний мелений перець.
Процес приготування:
Бекон нарізати на смужки, обсмажити в сковороді до золотистого кольору.
Пласт тісто розкачати, розрізати його на чотири квадрати, розміром більше, ніж сковорідки, укласти в них, притиснувши і оформивши досить високі бортики.
Поставити у вже розігріту до 200°С духовку на 5 хв, щоб тісто злегка пропеклося.
2/3 сиру змішати з гірчицею. Викласти на тісто в сковородочках, розкласти бекон і зверху обережно, зберігаючи форму, розбити 2 яйця. Посолити і поперчити.
Посипати рештою сиру і знову поставити пектися максимум на 15 хв, щоб білок тільки "схопився" і у страви був зовнішній вигляд глазуньи в тарілочці з тіста.
Акуратно викласти на тарілки для подачі на стіл.
Просмотров: 608
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, сиру

Рекомендовані рецепти:

Салат "Салют"
Пудинг з персиків
Чанахи: рагу по-грузинськи
Закусочні рибні кульки
Смачні сирники
Готуємо чапаті
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: