Головна » Статті » Рецепти |
Яєчня з беконом у тесті
Якщо є під рукою листкове тісто, то можна оригінально подати яйця на недільний сніданок. Тільки потрібні невеликі порційні сковородки.Необходимые продукти: упаковка замороженого листкового тіста, 8 яєць, 200 г бекону 200 г натертого твердого сиру, 3 ст. ложки гірчиці, сіль, чорний мелений перець. Процес приготування: Бекон нарізати на смужки, обсмажити в сковороді до золотистого кольору. Пласт тісто розкачати, розрізати його на чотири квадрати, розміром більше, ніж сковорідки, укласти в них, притиснувши і оформивши досить високі бортики. Поставити у вже розігріту до 200°С духовку на 5 хв, щоб тісто злегка пропеклося. 2/3 сиру змішати з гірчицею. Викласти на тісто в сковородочках, розкласти бекон і зверху обережно, зберігаючи форму, розбити 2 яйця. Посолити і поперчити. Посипати рештою сиру і знову поставити пектися максимум на 15 хв, щоб білок тільки "схопився" і у страви був зовнішній вигляд глазуньи в тарілочці з тіста. Акуратно викласти на тарілки для подачі на стіл. | |
Просмотров: 643 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |