Головна » Статті » Рецепти

Печиво з лимоном і маком
Рецепт дуже простий у приготуванні. Якщо ви не любите лимонну цедру, то видаліть її зі списку інгредієнтів, замінивши ванільним цукром або горіхами.
Інгредієнти: 200 грам вершкового масла (або маргарину), два яйця, 300 г цукру, дві чайних ложки тертої лимонної цедри, дві столові ложки маку, 350 грам борошна, половина чайної ложки розпушувача, щіпка солі.

маслу даємо нагрітися до кімнатної температури. Коли стане м'яким, пластичним, змішуємо його з цукром і лимонною цедрою і збиваємо міксером на високій швидкості до кремоподібного стану. Під час збивання додаємо по одному яйця, ретельно збиваючи після кожного суміш.

Всипаємо борошно, розпушувач, сіль і мак і замішуємо тісто. Мокрими руками відщипуємо від тесту невеликі шматочки, робимо з них кульки, потім злегка притискаємо і викладаємо на застелений папером лист. Вилочкою акуратно придавлюємо коржі щоб закарбувалися сліди від зубчиків. Ставимо печиво в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо поки краї не почне золотитися. По часу це не займе більше 20 хвилин.
Просмотров: 909
Категория: Рецепти |
| Теги: Мак, яйця

Рекомендовані рецепти:

Солодкі профітролі
Пиріжки "Асорті для всієї родини"
Закуска з печериць по-іспанськи
Торт "Ласун"
Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Пиріжки з кропивою і рисом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: