Головна » Статті » Рецепти |
М'ясо, тушковане в вині з корицею і гірчицею
Дуже ніжне і соковите м'ясо. Виходить в соусі з гірчинкою та легким ароматом корицы.Необходимые продукти: 1 кг м'якоті (телятина, яловичина, пісна свинина), 6 зубчиків часнику, 4 ст. ложки гірчиці, 1 чай. ложка меленої кориці, 250 мл червоного вина, 2 ст. ложки рафінованої соняшникової олії, сіль за смаком, по половині чайної ложки меленої паприки, чорного і червоного перцю. Процес приготування: м'ясо помити, обсушити, нарізати плоскими шматками товщиною 1 см, трохи відбити і натерти гірчицею з усіх сторін. Залишити на 15 хв. Пропустити часник через прес, змішати з корицею, сіллю перцем, паприкою і рослинним маслом. Намазати цією сумішшю м'ясо, вкладе в деко для смаження і накрити зверху фольгою або папером для випічки. Поставити в попередньо розігріту до 200°С духовку на 15 хв Витягти, перевернути і залити половиною вина. Поставити вже відкрите м'ясо на 10 хв. Знову дістати, перевернути, вилити решту вино і знову готувати 10 хв. | |
Просмотров: 685 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |