Головна » Статті » Рецепти

М'ясо, тушковане в вині з корицею і гірчицею
Дуже ніжне і соковите м'ясо. Виходить в соусі з гірчинкою та легким ароматом корицы.Необходимые продукти: 1 кг м'якоті (телятина, яловичина, пісна свинина),
6 зубчиків часнику, 4 ст. ложки гірчиці, 1 чай. ложка меленої кориці, 250 мл червоного вина, 2 ст. ложки рафінованої соняшникової олії, сіль за смаком, по половині чайної ложки меленої паприки, чорного і червоного перцю.
Процес приготування: м'ясо помити, обсушити, нарізати плоскими шматками товщиною 1 см, трохи відбити і натерти гірчицею з усіх сторін.
Залишити на 15 хв.
Пропустити часник через прес, змішати з корицею, сіллю перцем, паприкою і рослинним маслом.
Намазати цією сумішшю м'ясо, вкладе в деко для смаження і накрити зверху фольгою або папером для випічки.
Поставити в попередньо розігріту до 200°С духовку на 15 хв
Витягти, перевернути і залити половиною вина.
Поставити вже відкрите м'ясо на 10 хв.
Знову дістати, перевернути, вилити решту вино і знову готувати 10 хв.
Просмотров: 685
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Імбирний чай
Цибулевий джем
Гострий соус до м'яса
Вафлі вершкові
Картопля з овочами, запечений у вершках
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: