Головна » Статті » Рецепти |
Омлет з курячою печінкою та грибами
Це рецепт з італійської кухні. Куряча печінка по смаку дуже добре поєднується з грибів. І всі разом відмінно гармонує зі збитими яйцями. Продукти: 3 яйця, 300 г печериць або глив, 200 г курячої печінки, 1 батон білого хліба, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, пучок базиліка і зеленого лука 1 ст. ложка оливкової олії, сіль і мелений чорний перець за смаком. Приготування: Цибулю нарізати тонкими півкільцями, часник - пластинками. Обсмажити їх на сковороді на оливковій олії. Гриби почистити і порізати невеликими шматочками, додати до цибулі і часнику. Посолити і поперчити, смажити кілька хвилин. Додати промиту і нарізану дрібніші курячу печінку, все разом 5 хвилин засмажувати. Яйця трохи збити і вилити на сковороду, рівномірно перемішавши з печінкою та грибами. Як тільки яйця схопляться, вогонь вимкнути. Хліб нарізати і трохи підсушити, зробивши тости. Зелену цибулю і базилік нашаткувати, посипати омлет, порубати все разом ножем на шматки і викласти на тости. | |
Просмотров: 613 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |