Головна » Статті » Рецепти

Омлет з курячою печінкою та грибами
Це рецепт з італійської кухні. Куряча печінка по смаку дуже добре поєднується з грибів. І всі разом відмінно гармонує зі збитими яйцями. Продукти: 3 яйця, 300 г печериць або глив, 200 г курячої печінки, 1 батон білого хліба, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, пучок базиліка і зеленого лука
1 ст. ложка оливкової олії, сіль і мелений чорний перець за смаком.
Приготування: Цибулю нарізати тонкими півкільцями, часник - пластинками. Обсмажити їх на сковороді на оливковій олії.
Гриби почистити і порізати невеликими шматочками, додати до цибулі і часнику.
Посолити і поперчити, смажити кілька хвилин.
Додати промиту і нарізану дрібніші курячу печінку, все разом 5 хвилин засмажувати.
Яйця трохи збити і вилити на сковороду, рівномірно перемішавши з печінкою та грибами.
Як тільки яйця схопляться, вогонь вимкнути.
Хліб нарізати і трохи підсушити, зробивши тости.
Зелену цибулю і базилік нашаткувати, посипати омлет, порубати все разом ножем на шматки і викласти на тости.
Просмотров: 613
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця, разом

Рекомендовані рецепти:

Овочевий суп з курячою грудкою
Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Горіхові трубочки
Хрустка випічка
Домашня ковбаса з кролика
Імбирний чай
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: