Зеленого цибулі зараз в достатку, так чому б не внести різноманітність у звичне меню? Наприклад, зробити з зеленої цибульки пригрів для млинців або просто накришити цибулю в тісто? Інгредієнти: 300 г борошна, 200 мл мінеральної води, два яйця, половина чайної ложки солі, пучок зеленого цибулі, рослинне масло.
загалом процес приготування нічим не відрізняється від звичайних млинців. Просеиваете в миску борошно, додати сіль і вливаєте воду. Міксером або віночком розмішуєте тісто, щоб не було грудочок. Додати яйця, ретельно збиваєте тісто. Вливаєте пару столових ложок рослинного масла, розмішуєте і залишаєте тісто на 15-20 хвилин. Зелена цибуля миємо, обсушуємо, ріжемо невеликими шматочками (можна залишити довгими пір'ям, як в оригінальному рецепті). В сковорідці розігріваємо масло, кладемо зелений лук і заливаємо тістом. Сковорідку швидко крутимо щоб тісто рівномірно розподілилася і випікаємо млинці на середньому вогні до рум'яного кольору. Цибулю можна відразу додати в тісто, тоді він буде розподілятися рівномірно. До млинців подавайте сметану з зеленню.
|