Головна » Статті » Рецепти |
Домашні чебуреки
Нам знадобиться для тіста: 4 склянки борошна, 1 яйце, 2 столові ложки молока, 1 столова ложка олії, сіль; для начинки: 600 грамів м'яса ( у моєму випадку свинина), велика цибулина, 2/3 склянки води, сіль, перець Тісто: Скип'ятимо 1, 5 склянки води з маслом і сіллю. Швидко заварив в киплячій воді 0,5 склянки борошна, ретельно усе перемішаємо, приберемо грудочки. Даємо борошні з водою охолонути. Додамо молоко і яйце, ще раз добре усе перемішаємо. Поступово будемо додавати борошно. Тісто має не липнути до рук. Залишимо тісто на годину. Начинка Перемелу м'ясо і лук, додамо воду, сіль, перець. Все добре перемішати Чебуреки Візьмемо тісто ( кулька за обсягом трохи більше м ’ ячика для пингпонга), розкотимо його товщиною не більше 2 мм. На один край викладемо начинку. Складемо краю, краєм блюдця обріжемо краю чебурека. Посмажимо на середньому вогні, один раз перевернемо. | |
Просмотров: 869 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |