Головна » Статті » Рецепти

Домашні чебуреки
Нам знадобиться для тіста:
4 склянки борошна,
1 яйце,
2 столові ложки молока,
1 столова ложка олії,
сіль;
для начинки:
600 грамів м'яса ( у моєму випадку свинина),
велика цибулина,
2/3 склянки води,
сіль, перець
Тісто:
Скип'ятимо 1, 5 склянки води з маслом і сіллю. Швидко заварив в киплячій воді 0,5 склянки борошна, ретельно усе перемішаємо, приберемо грудочки. Даємо борошні з водою охолонути. Додамо молоко і яйце, ще раз добре усе перемішаємо. Поступово будемо додавати борошно. Тісто має не липнути до рук. Залишимо тісто на годину.
Начинка
Перемелу м'ясо і лук, додамо воду, сіль, перець. Все добре перемішати
Чебуреки
Візьмемо тісто ( кулька за обсягом трохи більше м ’ ячика для пингпонга), розкотимо його товщиною не більше 2 мм. На один край викладемо начинку. Складемо краю, краєм блюдця обріжемо краю чебурека.
Посмажимо на середньому вогні, один раз перевернемо.
Просмотров: 615
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, сіль

Рекомендовані рецепти:

Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Бісквітний торт на день народження
Десерт "Халвинка"
Тарталетки з куркою і помідорами
М'яке гарбузове печиво
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: