Головна » Статті » Рецепти

Порційна шарлотка
Шарлотка - моя слабкість. Люблю цей неповторний аромат і смак, який нам дарують ніжний бісквіт, спеції і звичайно ж найсмачніші на світлі яблука - антоновські.
Сьогодні я пропоную вашій увазі порціонне подачу всіма улюблених ласощів. Тіста, приготованого по цьому рецепту вистачає на дві порційні форми і цілий пиріг.
Інгредієнти:
* 4 яйця
* 1 склянка цукру
* 1 склянку просіяного борошна
* 1 пачка ванільного цукру
* на кінчику ножа мускатного горіха
* на кінчику ножа кориці
* рослинна олія
Спосіб приготування:
Яйця вилити в миску.
Додати цукровий пісок.
Збити всі до однорідної маси.
Всипати ванільний цукор.
Додати мускатний горіх.
Всипати корицю, все добре перемішати.
Всипати борошно і перемішати всі міксером.
Формочки змастити олією.
Яблука нарізати разом з шкіркою невеликими кубиками.
Розкласти яблука по формах.
Залити яблука підготовленим тестом.
Поставити форми в духовку і випікати при 180 градусах до готовності.
Готові шарлотки посипати цукровою пудрою і подати до столу.
Просмотров: 858
Категория: Рецепти |
| Теги: яблука

Рекомендовані рецепти:

Рибка по-провансальски
Пісний шоколадний манник
Кавове печиво
"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Баклажани з волоськими горіхами
Домашня ковбаса з кролика
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: