Головна » Статті » Рецепти |
Порційна шарлотка
Шарлотка - моя слабкість. Люблю цей неповторний аромат і смак, який нам дарують ніжний бісквіт, спеції і звичайно ж найсмачніші на світлі яблука - антоновські. Сьогодні я пропоную вашій увазі порціонне подачу всіма улюблених ласощів. Тіста, приготованого по цьому рецепту вистачає на дві порційні форми і цілий пиріг. Інгредієнти: * 4 яйця * 1 склянка цукру * 1 склянку просіяного борошна * 1 пачка ванільного цукру * на кінчику ножа мускатного горіха * на кінчику ножа кориці * рослинна олія Спосіб приготування: Яйця вилити в миску. Додати цукровий пісок. Збити всі до однорідної маси. Всипати ванільний цукор. Додати мускатний горіх. Всипати корицю, все добре перемішати. Всипати борошно і перемішати всі міксером. Формочки змастити олією. Яблука нарізати разом з шкіркою невеликими кубиками. Розкласти яблука по формах. Залити яблука підготовленим тестом. Поставити форми в духовку і випікати при 180 градусах до готовності. Готові шарлотки посипати цукровою пудрою і подати до столу. | |
Просмотров: 922 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |