За цим рецептом можна приготувати неймовірно смачне сирне ласощі, одночасно дуже ситне і з ніжним смаком!
Список потрібних інгредієнтів: 400 грамів нежирного сиру, половина літра сметани, п'ять столових ложок молока, дві третини склянки цукрового піску, 40 г желатину, вісім-десять штучок печива, п'ять столових ложок какао-порошку.
Нежирний сир, сметану і цукровий пісок необхідно добре змішати за допомогою блендера. Желатин слід спочатку розвести в невеликій кількості кип'яченої води кімнатної температури і дати йому розбухнути протягом півгодини, а потім розвести його в трохи підігрітому молоці і потримати цю масу на невеликому вогні кілька хвилин (до кипіння не доводити). З'єднати молоко з желатином і суміш з сметани, сиру і цукру, після чого ретельно перемішати і розділити на три частини. Одну частину і не чіпати, у другу додати подрібнене печиво і змішати, у третю покласти какао-порошок і занадто добре не перемішувати. Глибоку форму (можна взяти також глибокий салатник) потрібно застелити харчовою плівкою і вливати туди по черзі по дві столові ложки кожної суміші. Після цього форму поставити в холодне місце на кілька годин, щоб десерт повністю застиг.
|